top of page

L’Autònoma ja té ambaixador a la Transmissió d’en Puyal


El passat dimarts 13 de novembre, els 6 finalistes de la Universitat Autònoma de Barcelona van passar l’última prova davant un jurat molt especial. Joaquim Maria Puyal i Judit Esteban, de l’equip de la TdP, i el professor Josep Maria Blanco van ser els encarregats d’escollir el millor candidat, a qui li va tocar narrar tres minuts del Barça - Celtic de Glasgow.

Jaume Palomar, estudiant de quart de Periodisme, va ser l’afortunat que, conjuntament amb un alumne de la Universitat de Vic, de la Universitat de Lleida, de la Universitat Rovira i Virgili, de Blanquerna i de la Universitat Pompeu Fabra, narraran el partit que el Barça disputarà el proper dimecres contra l’Hèrcules.

L’equip de la TdP i el professor de periodisme esportiu de la casa van destacar el nivell de la Universitat Autònoma, en la qual s’hi van presentar 25 alumnes que van provar sort en una iniciativa que té la intenció de realitzar-se cada any.

En comentaris posteriors a la celebració d’aquest acte, Puyal va assegurar que s’establiran més vincles amb la UAB per tal de tirar endavant propostes que involucrin més la indústria mediàtica i l’entorn acadèmic, un punt de trobada que, segons ell, “és imprescindible per a la professionalitat de tots els periodistes”.

Dimecres vinent, i en competició de Copa del Rei, els escollits sonaran a la 102.8 de la FM (en el cas de Barcelona) i acompanyaran el ‘mestre’ durant els 90 minuts de partit, un partit que segurament recordaran per sempre i que els servirà per créixer professionalment.

Notícies destacades
Categories
Tags
No hay tags aún.
Xarxes
bottom of page